
Menu

"Alles naar Wens…"
Prelude
Tartelette | kimchi | sesam | hollandaise
Butternut| dille | passievrucht
Shiitake | basilicum | tomami | kombu
Gerookte paling | bieslook | knolselder | "ratte" aardappel
Menu
Kreeft
Kreeft | wintermeloen | Yuzu dressing | kaffir limoen
Coquille uit Dieppe
Coquille | parmezaan | pancetta | wintertruffel | dashi
Tarbot
Tarbot | venkel | pulpo | jalapeño
Hazenrug
Hazenrug arlequin | witlof | civet | savooi | Madeira
Citroengras | zure room | ananas | kokos
Mille - feuille
Millefeuille | vanille | cru de cacao | baileys
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.

A la Carte
Voorgerechten
Pommes Moscovit
Aardappel | "Royale Belgain Caviar Platinum" | zure room
Ganzenlever 2 bereidingen
Terrine | shiso | honingmeloen | verbena
Gebakken | rabarber | appel | hazelnoot
King Krab
King Krab | cavaillon meloen | sesam | "Royale Belgain caviar"
Coquille & zeebaars
Coquille & zeebaars civiche | miso | gember | yuzu | basilicum
Coquille
Coquille | gerookte steur | bloemkool | kalamansi | beurre blanc
Langoustine
Langoustine | rendang | sepia | yuzu dressing
Hoofdgerechten
Kreeft
Kreeft | kerrie | bisque | parel couscous | granaatappel
Tarbot
Tarbot moot | Kreeft | bearnaise | kastanje champignon
Zeetong
Zeetong | girollen | groene asperge | mossel | beurre blanc
Polder haas
Harlekijn | schorseneer | spruit | civet | veenbes
Wagyu Kagoshima A5
Wagyu | hollandaise | kataifi | courgette | pommes pont neuf
Grijze patrijs
Patrijs | cêpes | doyenne peer | kastanje | jeneverbes
Hert
Filet van hert | kweepeer| schorseneer| rode kool | cêpes
Fazant
Fazant | witlof | walnoot | pastinaak | fine champagne | herfsttruffel
We respecteren een eigen eetgewoonte, een allergie, een eetcultuur !
Gelieve ons hier tijdig van te verwittigen dan kunnen we het nodige doen om het menu aan te passen.
